Despre noi

La Optimum Dent vei găsi o echipă multidisciplinară care este pregătită să rezolve o gamă largă de cazuri, de fiecare dată cu profesionalism și empatie.
Le asigurăm pacienților tratament fără durere, adaptat fiecăruia, astfel încât rezultatul final să fie un zâmbet frumos și sănătos.

Background Responsive
Doctor

Povestea Noastra

Ne-am dorit dintotdeauna ca fiecare om să poată zâmbi cu încredere. Zâmbete ne aduc mai aproape unii de alții și ne relaxează.

Dar un zâmbet trebuie să fie și sănătos! Tocmai de aceea am creat o clinică și am adunat o echipă care să poată să ajute cât mai mulți oameni. Am gândit totul astfel încât să conțină specializările esențiale, chiar și un cabinet de radiologie pentru diagnostic rapid și precis și tratament corect! Astfel, pacienții au parte de tot tratamentul într-un singur loc, ceea ce face întreg procesul mai convenabil și mai facil.

Oferim soluții pentru fiecare tip de buget, păstrând de fiecare dată un raport calitate-preț corect pentru pacienți. La final, zâmbetul acestora ne face să ne simțim mândri de ceea ce am realizat și ne dă energie și putere de muncă.

Doresti o programare?

Program de lucru

Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Sambata 09:00 - 13:00

Vreau o programare

Serviciile noastre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Vezi toate serviciile

Ce ne recomandă?

Echipă multidisciplinară cu experiență

Medicii noștri sunt pregătiți să preia cazuri complexe, și prin colaborare să redea pacienților puterea de a zâmbi

Apropierea de pacient

Empatiză cu fiecare pacient în parte și încercăm să găsim soluțiile potrivite atât din punctul de vedere estetic cât și funcțional

Raport calitate-preț

Un zâmbet frumos ar trebui să fie dreptul fiecărui om! Tocmai de aceea încercăm să găsim soluții potrivite pentru fiecare buget

Totul într-un singur loc

La Clinica Optimum Dent avem mai multe specializări și chiar cabinet radiologic, așa că beneficiezi de toate serviciile într-un sigur loc

Vino la o consultație